header banner
Default

"Jeg vil ha knapper i min bil!" er et utbredt spørsmål blant Tesla-eiere


En Tesla Model X-ejer var så træt af manglen på knapper i hans bil, at han nu har gjort noget ved det på egen hånd. 

VIDEO: I Added PHYSICAL Buttons To My Tesla!
Jack Massey Welsh

Teslas tilgang, når det kommer til interiør er ikke til at tage fejl af. Det skal være så minimalistisk som overhovedet muligt.

Knapper og andre kontrolmuligheder skal holdes på et absolut minimum. Vil du noget i bilen, foregår det gennem den store infotainment-skærm oppe foran.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:

Artiklen fortsætter her:

Og hvor mange kunder givetvis sætter pris den til gang. Er der også dem, der giver deres utilfredshed til kende, hvergang Tesla fjerner en fysisk knap.

Såsom blinklys-kontakten. Den er nu forvandlet til knapper i rattet på den faceliftede Model 3. I stedet for at være en stilk på ratstammen.

LÆS OGSÅ: Fundet ved motorvej – biltyv slog sig selv ihjel

Nå, men en knap-elskende kineser har faktisk gjort noget ved Teslas ekstreme forkærlighed til minimalisme.

Artiklen fortsætter efter reklameblokken:


Artiklen fortsætter her:

I hans Model X har han indbygget et helt panel af fysiske knapper, der giver hurtig adgang til en række af bilens mest væsentlige funktioner

I en video, som brugeren ray4tesla har delt på X – det tidligere Twitter – ses det, hvordan panelet er monteret lige under infotainmentskærmen. Det ligner noget, Mercedes brugte førhen.

Der er i alt 12 knapper. Og det gør alle noget forskelligt så som at skrue op og ned for sædevarmen, folde sidespejlene, åbne bagklappen, justere forsæder eller styre radio/muskstreaming.

This Chinese guy made a panel of physical buttons connected to the control unit port in his Tesla. You have buttons for pretty much every major function. This device completely defeats the purpose of minimalism. What do you think? pic.twitter.com/hngjS7Fgq3

— Ray (@ray4tesla) October 19, 2023

Bjørn S. Nielsen

Bjørn S. Nielsen

Bjørn S. Nielsen er uddannet journalist, og så er han webredaktør på Boosted.dk. Han har skrevet professionelt om biler i over ni år. Har du en god historie eller et forslag til en artikel? Så skriv til [email protected]

Sources


Article information

Author: James Tucker

Last Updated: 1699549561

Views: 643

Rating: 3.7 / 5 (58 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: James Tucker

Birthday: 1987-10-16

Address: 11074 Andrew Crossing, Clarktown, KS 44955

Phone: +4490947322844701

Job: Article Writer

Hobby: Writing, Web Development, Beer Brewing, Whiskey Distilling, Pottery, Fishing, Arduino

Introduction: My name is James Tucker, I am a Adventurous, candid, radiant, artistic, dedicated, accessible, welcoming person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.