header banner
Default

Er wordt verwacht dat de prijzen van Shiba Inus met 330 procent stijgen, maar is het mogelijk dat de prijs van een Shiba Inu zal stijgen tot 1 euro in de recente crypto-hype? | Bitcoinmagazine nl


Shiba Inu blijft een van de grootste en bekendste meme coins op de crypto markt ondanks dat de coin het erg moeilijk heeft gehad in de afgelopen weken. Nu de burn rate hard toeneemt met 330% lijkt er veel mogelijk voor de meme coin markt. Is er een nieuwe meme coin hype op komst en kan Shiba Inu de $1 gaan halen?

Meme cryptos blijven nog altijd een belangrijk segment binnen de crypto markt en het zijn vooral de grote meme coins zoals Shiba Inu die door veel investeerders in de gaten worden gehouden. Shiba Inu is een van de bekendste meme coins in de crypto markt en bevindt zich met een market cap van $41,14 miljard op plek 16 van CoinMarketCap.

De koers heeft het net als andere grote cryptos zoals Bitcoin en Ethereum lastig gehad, maar met een verlies van meer dan 30% over de afgelopen 30 dagen bevindt Shiba Inu zich onder de grootste verliezers van de afgelopen maand. Het lijkt echter niet allemaal negatief voor Shiba Inu.

Burn rate stijgt met 330%

VIDEO: Shiba Inu Coin | Volatility Increasing and SHIB Burns!
ClayBro

Onlangs werd duidelijk dat de burn rate van het platform met meer dan 330% is toegenomen. Dit gebeurt een aantal weken na de lancering van Shibarium en betekent dat er meer dan 181.859.002 SHIB tokens permanent uit de roulatie gehaald zijn. Hierdoor zijn er nu in totaal 410.658.785.948.791 SHIB tokens uit de de circulatie gehaald. De restende voorraad bestaat uit 579.540.025.675.322 SHIB tokens.

Het burning mechanisme van Shibarium is ontwikkeld om meer SHIB tokens uit de roulatie te halen. Een kleinere voorraad leidt tot meer vraag en zou daarom de koers waarde van SHIB kunnen verhogen. Met dit goede nieuws rondom de burn rate vragen investeerders zich nu dus af of de koers zijn weg richting de $1 kan starten. Hieronder bekijken we de mogelijkheden.

Shiba Inu Koers Verwachting – Kan Shiba Inu Worden?

VIDEO: Shiba Inu Coin | SHIB Burns Continue To Rise, But We Can Do Better!
ClayBro

De Shiba Inu koers is op dit moment $0,000007224 waard en is met 1,96% gedaald over de afgelopen 24 uur. De koers is met meer dan 3,65% gedaald over de afgelopen 7 dagen en ook de technische indicatoren van de Shiba Inu koers zien er niet veelbelovend uit.

SHIB koers grafiek
Shiba Inu Koers Grafiek – Bron: Tradingview

De relative strength index (RSI) van Shiba Inu is 34,73 en bevindt zich hiermee op neutraal terrein. Het MACD histogram geeft echter een verkoopsignaal af met een waarde van -0,00000034.

Op het moment dat er naar de moving averages van Shiba Inu wordt gekeken ziet het er alleen maar somberder uit voor de koers van SHIB. De koers bevindt zich ruim onder zowel de 20-daagse exponential moving average van $0,00000778 als de 100-daagse exponential moving average van $0,00000836. Hiermee geven de belangrijkste moving averages een sterk verkoopsignaal af.

Shiba Inu koers verwachting na 330% toename burn rate - kan Shiba Inu 1 euro worden in nieuwe crypto meme hype?
Samenvatting Technische Indicatoren SHIB – Bron: Tradingview

Het lijkt dus erg moeilijk te zijn voor Shiba Inu om op de korte termijn een stijging door te maken. De technische indicatoren wijzen op een aanhoudende daling en ook de verhoogde burn rate lijkt niet het effect te hebben waarop investeerders hadden gehoopt. Een meme coin hype lijkt nog even op zich te laten wachten en een stijging richting de $1 lijkt op de korte termijn lijkt dus vrij onmogelijk voor Shiba Inu.

Investeerders zullen dus moeten vertrouwen op nieuwe cryptos om winsten te realiseren op de korte termijn. De crypto hype bevindt zich op dit moment rondom nieuwe presales tokens vanwege hun lage market cap en hoge winst potentieel. Hieronder bespreken we de beste drie nieuwe cryptos van dit moment.

Wall Street Memes (WSM)

VIDEO: Shiba Inu Coin | SHIB Burns According To Shytoshi FUD
ClayBro

Wall Street Memes is een community van particuliere investeerders die eerder al verantwoordelijk was voor de aandelen gekte rondom GameStop en AMC. Deze community is nu ook relevant is geworden voor de crypto community vanwege de introductie van de $WSM token. De $WSM token is ontwikkeld om deze investeerders nu ook een kans te geven om winsten te realiseren in de crypto community.

Shiba Inu koers verwachting na 330% toename burn rate - kan Shiba Inu 1 euro worden in nieuwe crypto meme hype?

De $WSM token presale werd al snel een succes en heeft nu al meer dan $25 miljoen weten op te halen. Dit is grotendeels te danken aan het feit dat de community bestaat uit meer dan 1 miljoen leden. Daarnaast kan de community rekenen op een ervaren team dat eerder al verantwoordelijk was voor de lancering van de Wall Street Bulls NFT collectie die binnen 32 minuten uitverkocht raakte op de Ethereum blockchain.

De presale van $WSM gaat binnen 15 dagen afgerond worden en vervolgens gaat de $WSM token gelist worden op een tier-1 exchange. Dit zal de token helpen toegankelijker en bekender te worden onder nieuwe investeerders en kan mogelijk ook leiden tot een verder stijging van de koers. `

WSM tokens zijn te koop middels ETH, USDT en creditcard via de officiële presale site van Wall Street Memes voor $0,0337 per stuk.

Bezoek Wall Street Memes Hier

Bitcoin BSC (BTCBSC)

VIDEO: Shiba Inu Coin | Huge Change Coming To Shibarium and Massive SHIB Burn
ClayBro

Bitcoin BSC is het nieuwste alternatief voor Bitcoin, maar met een twist. Bitcoin BSC is ontwikkeld op de BNB Smart Chain en is hierdoor in staat om een staking mechanisme te introduceren voor zijn gebruikers. Via dit staking mechanisme zijn investeerders in staat om een passief inkomen te realiseren via de $BTCBSC token. Gebruikers zijn nu al in staat om te starten met staken ondanks dat de presale van de token nog live is.

Bitcoin BSC presale

Naast een staking mechanisme biedt de BNB Smart Chain nog meer voordelen over de Bitcoin blockchain. Transacties van Bitcoin BSC zijn zowel sneller als goedkoper op de BNB Smart Chain. Daarnaast zijn de tokens ook nog eens beter toepasbaar op de smart contracts en DeFi applicaties.

De presale van Bitcoin BSC is al snel een succes gebleken en wist in enkele dagen al meer dan $1,2 miljoen op te halen. Tokens kosten $0,99 en de token gaat gelist worden met een initiële market cap van $6,063 miljoen. 69% van de token voorraad van 21 miljoen tokens is gereserveerd voor staking beloningen. 2% is gereserveerd voor liquiditeit en het restant is gereserveerd voor de presale.

BTCBSC tokens zij te koop in de presale website van Bitcoin BSC middels ETH, USDT en BNB.

Bezoek Bitcoin BSC Presale Hier

yPredict (YPRED)

VIDEO: Shiba Inu Coin | Shytoshi And Lucie Address SHIB Burns Brainwashing The SHIB Army
ClayBro

AI crypto wordt steeds belangrijker binnen de crypto wereld en ook yPredict weet hier gebruik van te maken. yPredict is bezig met de ontwikkeling van een voorspellingsysteem dat gebruik maakt van AI technologie voor betere en nauwkeurigere voorspellingen.

yPredict wilt investeerders voorzien van alle functies en services die nodig zijn om succesvol te worden in de wereld van crypto. Hierbij kan gedacht worden aan trading signalen, nieuws sentiment analyses, en koers voorspellingen.

Shiba Inu koers verwachting na 330% toename burn rate - kan Shiba Inu 1 euro worden in nieuwe crypto meme hype?

Het project is ook bezig met de ontwikkeling van een marktplaats waarop AI experts hun voorspellende modellen kunnen aanbieden. Gebruikers kunnen zich vervolgens abonneren op deze modellen en hebben hiermee alles in huis wat nodig is om winstgevend te worden in de crypto markt.

De YPRED token gaat verantwoordelijk zijn voor alle transacties op het platform en is hiermee een belangrijk onderdeel van het ecosysteem. De token bevindt zich op dit moment in de presale die al bijna $4 miljoen heeft opgehaald. De YPRED token kost op dit moment $0,1 en is te koop via ETH, MATIC, BNB, USDT en creditcard.

Bezoek yPredict Presale Hier

Disclaimer: dit artikel bevat inzichten van onafhankelijke auteurs en maakt geen deel uit van de redactionele inhoud van BitcoinMagazine.nl. Dit is geen beleggingsadvies, doe uw eigen onderzoek.

Sources


Article information

Author: Lindsay Kramer

Last Updated: 1699406042

Views: 1118

Rating: 3.7 / 5 (74 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Lindsay Kramer

Birthday: 2007-02-06

Address: 300 Willie Port Apt. 733, New Natalie, OK 61596

Phone: +4706788575624715

Job: Carpenter

Hobby: Skiing, Animation, Metalworking, Playing Guitar, Tea Brewing, Cross-Stitching, Beer Brewing

Introduction: My name is Lindsay Kramer, I am a daring, rare, steadfast, striking, courageous, strong-willed, welcoming person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.