header banner
Default

Bir uzman analist, Bir Sonraki Boğa Döngüsü için 6 Altcoin Tutacağını Açıkladı


Güncelleme:

Kripto para şirketi Nested’ın ekibinden anonim analist Aylo, yaptığı açıklamasında bir sonraki boğa piyasasında elinde tutmak istediği altı altcoini açıkladı.

Analist, listesinin kendi risk toleransına ve portföy büyüklüğüne dayandığını belirtiyor. Ayrıca takipçilerini kendisini körü körüne takip etmemeleri ve kendi araştırmalarını yapmaları konusunda uyardı.

İşte analistin sonraki boğa döngüsünde tutmak istediği tokenler ve kendisine göre nedenleri.

Solana (SOL)

VIDEO: Bitcoin de Boğa İçin Bu Bölgeler Kırılmalı
Uzman Teknik Analiz

Aylo, Solana’yı şu anda saniyede 4700 işlem (TPS) gerçekleştirebilen yüksek verimli bir zincir ile Ethereum’a alternatif monolitik bir L1 olarak görüyor. Ayrıca Solana’nın ETH’den sonra birden fazla istemciye sahip tek zincir olduğunu ve yakında 600 bin TPS sağlayacak Firedancer adlı üçüncü bir doğrulayıcı istemciye sahip olacağını belirtti.

Ayrıca, Solana’nın Saga ile mobil geliştirmeye odaklanmasını, EVM olmayan bir zincir olarak cazibesini, NFT alanındaki hakimiyetini, düşük maliyetli sıkıştırma özelliğini ve büyüyen DeFi ekosistemini övdü.

Kaspa (KAS)

VIDEO: Halving Nedir? | Halvingden sonra boğa gelebilir mi?
Crypto Kemal

Aylo, Bitmain gibi büyük PoW madencilerinin seçtiği coin olduğunu iddia ettiği bir proof-of-work (PoW) katman 1 zinrici olan Kaspa için boğa eğilimi gösteriyor. Kaspa’nın hashrate’inin giderek arttığını ve son boğa döngüsünde Litecoin’in yaptığı gibi 25 milyar dolarlık bir piyasa değerine ulaşabileceğini iddia etti.

Ayrıca, Kaspa’nın DAGLabs’ı kuran ve Ethereum’un whitepaper’ında atıfta bulunulan GHOST protokolünü birlikte oluşturan Dr. Yonatan Sompolinsky tarafından yönetildiğini belirtti.

Bittensor (TAO)

VIDEO: Potansiyeli Yüksek Altcoin Sepeti! BOĞA SEPETİ!
Bu Coin Nedir?

Aylo, Bittensor’u kendisine mantıklı gelen tek yapay zeka kripto ürünü olarak görüyor. Analist Bittensor’u, belirli sorunlar üzerinde birlikte eğitim almak ve öğrenmek için teşvik edilen ve düzenlenen merkeziyetsiz bir makine öğrenimi (ML) modelleri ağı olarak tanımladı.

Bittensor’un yardımcı tokeninin hem arz yönlü bir teşvik hem de ağın hizmetleri için talep yönlü bir ödeme görevi gördüğünü söyledi. Ancak Bittensor’un listesindeki en riskli coin olduğunu da itiraf etti.

Injective (INJ)

VIDEO: Altcoinler ne zaman yükselir - Neden Düşüyor - Yükselmiyor - Altcoin Öneri - Analiz - Son Durum
Coin Bulucu

Aylo, Injective’in teknolojisi ve topluluğunun yanı sıra 150 milyon dolarlık ekosistem fonundan da etkilendiğini belirtti.Injective’in geliştiricilere binary opsiyonlar, emir defteri değişimi, oracle, türevler, borç verme, birikim vb. gibi çeşitli dApp türleri oluşturmaları için kolay kullanılan modülleri sunduğunu söyledi.

Ayrıca Injective’in, geliştiricilerin otomatik olarak yürütülen akıllı sözleşmelerle dinamik dApp’ler başlatmalarını sağlamak için CosmWasm kullandığını ve Ethereum, IBC özellikli blok zincirleri ve Solana gibi EVM olmayan zincirlerle uyumlu bir çapraz zincir altyapısına sahip olduğunu belirtti. Ek olarak, Injective’in şu anda üzerinde geliştirilmekte olan 200’den fazla dApp’e sahip olduğunu ve şimdiye kadar arzını %6 oranında azaltan haftalık bir yakma mekanizmasına sahip olduğunu ifade etti.

Chainlink (LINK)

VIDEO: Kimse Bu Altcoinlerin Ne Kadar Büyük Olacağının Farkında Değil
Emir Şahin

Aylo, Chainlink’i yalnızca bir oracle olmaktan ziyade endüstri standardı Web3 hizmet platformu olarak görüyor. Chainlink’in Çapraz Zincir Birlikte Çalışabilirlik Protokolü’nün (CCIP) büyük olasılıkla blok zincirleri arası mesajlaşma için küresel standart haline geleceğini ve LINK’in Web3 uygulamaları için evrensel gaz ücreti tokeni olacağını ileri sürdü.

Ayrıca, Chainlink’in DeFi ve geleneksel finans (TradFi) arasındaki boşluğu doldurduğu için rakipsiz bir değer yakalama fırsatı olduğunu belirtti.

Ayrıca, LINK stake edenlerin ağdan gelir elde edeceğini ve artan miktarlarda LINK’in node’lar tarafından stake edileceğini belirtti. Buna ek olarak LINK’in 450 günlük bir birikim sürecinde olduğuna ve şu anda çoğu trader tarafından göz ardı edildiğine dikkat çekti.

Arbitrum (ARB)

VIDEO: BOĞA SEZONUNDA YAPILAN YANLIŞLAR!!! BU YANLIŞLARA DÜŞMEYİN !!!
Expert Para

Aylo, Ethereum için bir L2 ölçeklendirme çözümü olan Arbitrum konusunda iyimser. Arbitrum’un L2 sektörüne giriş olanağı sağladığını ve merkeziyetsiz borsa (DEX) hacmi ve toplam kilitli değer (TVL) açısından en fazla ekonomik faaliyete sahip L2 olduğunu söyledi.

Ayrıca Arbitrum’un haftalık DEX hacmine göre üçüncü zincir olduğunu ve bazen ikinci sıradaki Binance Smart Chain’i (BSC) geçtiğini belirtti. Ayrıca Arbitrum’un DAO’sunun büyüme için 5 milyar dolarlık bir ARB sermayesine sahip olduğunu ve ekibinin olağanüstü olduğunu savundu.

6 tokens I'm holding into the bull 🧵 pic.twitter.com/p6Uw9IFJOb

— Aylo (@alpha_pls) August 9, 2023

*Yatırım tavsiyesi değildir.

Özel haberler, analizler ve on-chain verileri için Telegram grubumuzu, Twitter hesabımızı ve Youtube kanalımızı hemen takip edin! Ayrıca Android ve IOS Uygulamalarımızı indirerek canlı fiyat takibine hemen başlayın!

Sources


Article information

Author: Rebecca Parker

Last Updated: 1698889442

Views: 532

Rating: 4 / 5 (108 voted)

Reviews: 96% of readers found this page helpful

Author information

Name: Rebecca Parker

Birthday: 1923-03-28

Address: 09981 Kerr Canyon Apt. 989, Hernandezside, WI 33605

Phone: +4892933164413529

Job: Artificial Intelligence Specialist

Hobby: Running, Cooking, Billiards, Puzzle Solving, Baking, Pottery, Surfing

Introduction: My name is Rebecca Parker, I am a proficient, accomplished, artistic, irreplaceable, unreserved, unguarded, valuable person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.